Pumps maat 41

Pumps maat 41 zijn op zich niet moeilijk te vinden, maar toch wordt je als je leuke pumps ziet er regelmatig mee geconfronteerd dat deze pumps in die bepaalde schoenwinkel niet meer in maat 41 beschikbaar zijn. Vooral in de uitverkoop loop je regelmatig tegen dit probleem aan als je leuke pumps maat 41 zoekt.

Een probleem dat geen probleem meer is. Want nu is er de Schoenmaatvinder. Deze geeft je een overzicht van (in dit geval) alle pumps maat 41 bij alle belangrijke winkels. Ideaal! Want nu zie je alleen de pumps in de juiste maat, in jouw geval maat 41. En wil je een ander soort schoen of een andere schoenmaat dan 41 vinden? Dan kun je bovenaan deze pagina de juiste maat en soort schoen selecteren.

Kijk hier voor alle pumps maat 41

 

Maar wat zijn pumps nou eigenlijk? Pumps zijn damesschoenen met hoge hakken. Soms worden de schoenen met naaldhakken daar niet onder gerekend, maar ook deze kun je in het overzicht hieronder vinden. Dat komt omdat iedere schoenwinkel, schoenontwerper en schoenfabrikant zijn eigen interpretatie aan de benaming pump geeft.

Maar officieel is een pump voorzien van een hoge hak, aan de voorkant en achterkant gesloten. Wel zijn bij de klassieke pumps de wreef en de hiel grotendeels onbedekt zodat je de pumps makkelijk aan en uit kunt trekken . Ook sluiten pumps dusdanig goed om je voet dat er geen veter, rits, klittenband of andere bevestiging nodig is.

Kijk in het overzicht hierboven voor alle pumps maat 41 bij alle belangrijke winkels.